Ideje za darilo za rojstni dan

Kako bi z eno besedo opisali pomen »super darila«? Izkušnje? Vsekakor. Ko se bomo čez nekaj let spominjali, kaj vse se nam je pripetilo v življenju, česa se boste najprej spomnili? Morda, da ste pred …

ideje-za-darila-za-rojstni-dan

Kako bi z eno besedo opisali pomen »super darila«? Izkušnje? Vsekakor. Ko se bomo čez nekaj let spominjali, kaj vse se nam je pripetilo v življenju, česa se boste najprej spomnili? Morda, da ste pred leti dobili za darilo čudovit parfum? Ali pa, da se spomnite obiska Gardalanda? Najpomembnejše je, kaj ob darilu nekdo začuti. Pred vami so ideje za darilo za rojstni dan.

Kako izbrati primerno darilo za rojstni dan?

Najboljša ideja za darilo za rojstni dan bo tista, ki bo v slavljencu prebudila razna pozitivna čustva. Morda se vam bo porajala med pogovorom z njim ali z njo. Morda mu/ji podarite tisto, česar si dolgo želi. Morda pa se le odločite, da ga/jo presenetite in izberete nekaj unikatnega. Vsako darilo ima svoj namen, najbolj primerna darila pa so tista, s katerimi slavljencu ali slavljenki pokažemo, da nam je mar.

Torej, kako izbrati primerno darilo, ko si vsakič želimo, da je darilo popoln zadetek in je všeč osebi, ki ga prejema. Kaj je treba upoštevati pri izbiri darila za rojstni dan? Najprej se vprašajte, ali naj bo darilo praktično ali simbolično. V vsakem primeru mora vzbuditi iskren nasmeh in dobro razpoloženje. Pomembno je še, da poskrbite, da darilo ustreza potrebam in interesom osebe.

Ideje za moška darila za rojstni dan

Še ena kravata, spodnje hlače ali računalniška igrica? Kaj torej podariti moškemu? Se vam vsi predlogi zdijo nepomembni ali neprimerni? Kaj moški rad počne v svojem prostem času? Kakšna so torej njegova zanimanja? Morda veste, da že dolgo sanja o nečem, vendar tega ne pove na glas? Njegov rojstni dan je odlična priložnost, da uresničite njegove najbolj divje sanje.

Klasične ideje za moška darila za rojstni dan, ki so nekako univerzalna, so običajno praktična darila. Izdelki, pripomočki in stvari, ki jih moški uporabljajo. Iskanje darila za moškega ni vedno enostavna naloga. Sploh pa, kaj podariti nekomu, ki ima vse? Pripravili smo ideje za darilo za rojstni dan, ki bodo ustrezala ne glede na priložnost in bodo všeč športnikom, kraljem zabave, zaposlenim poslovnežem, umirjenemu družinskemu človeku, itd.

Pri izbiri darila vedno upoštevajte starost, stil oblačenja, značaj, status, njegove navade, hobije in življenjski slog.

Parfum

Parfum je elegantna in univerzalna rešitev, je odlična ideja za darilo za rojstni dan. Deluje vedno in v vsaki situaciji ter za vsako priložnost.

Dišavo je najbolje izbrati glede  na okus osebe, ki ga bo prejela. Če vam uspe izbrati dišavo, katera se bo slavljencu dopadla, vas bo nagradil s hvaležnostjo in veseljem. Parfum je eno najbolj osebnih in premišljenih daril.

Konec koncev je moški, ki dobro diši, vedno videti tudi eleganten.

parfum-za-moske

Brezžične slušalke

Brezžične slušalke mu bodo omogočile, da uživa v svoji najljubši glasbi kjer koli in kadar koli. Pri izbiri bodite pozorni predvsem na kakovost slušalk, ta bo vplivala na zelo pomembne lastnosti, kot so življenjska doba baterije in tudi kakovost ušesnih blazinic.

bluetooth-slusalke

Ročna ura (pametna, športna, klasična..)

Ročna ura je odlična ideja za darilo za rojstni dan. Ura je veliko več kot le predmet, ki prikazuje čas. Na voljo so različne ure, odločite se predvsem glede na preference slavljenca – je bolj športni tip, starejši gospod, ljubitelj tehnologije, ipd. Različno zasnovane ure omogočajo, da za vsakega posameznika najdete najbolj primerno uro.

Na primer, pametna ura bo pomagala doseči cilje pri vadbi in je opremljena z vrsto uporabnih funkcij. Zasnovane so predvsem za ljubitelje sodobne tehnologije, ki radi uživajo v njenih prednostih.

Športna ura

Klasična ročna ura bo odlična izbira tudi, če morda vaš slavljenec eno že ima. Sploh v kolikor je ljubitelj ročnih ur.

Vsaka od njih pa bo zanesljivo služila tudi kot najboljši moški modni dodatek.

moska-sportna-ura

Brezžični zvočnik

Brezžični zvočnik je danes med moško populacijo izredno priljubljen. Je zelo priročen in uporaben.  Moški se dandanes zelo navdušujejo nad glasbo, kjerkoli in kadarkoli.

prenosni-zvocnik

Kopalni plašč

Redkokdaj se bo moški sam spomnil kupiti sebi kopalni plašč. Pa ne zato, ker ga ne bi potreboval, pač pa, ker bo v tistem trenutku nekaj veliko bolj nujnega. Gre za pripomoček, ki je zelo uporaben in rabljen, katerega tudi moški potrebujejo. Ko mu boste podarili tega, bo zagotovo navdušen.

Tako, sedaj, ko so ideje za darilo za rojstni dan za moškega pred vami, je katera, ki se vam še posebej dopade? Te ideje bodo vedno elegantne in klasične rešitve za nakup darila, primerne za moške, ki cenijo razne stvari.

Zelo pomembno je, da moškega osrečite, zato se odločite za nekaj, kar mu bo ustrezalo. Moški bodo vedno cenili ideje za darilo za rojstni dan, čeprav se bo vam morda zdelo ne pomensko. Ne pozabite, da so verzi za rojstni dan zelo dobrodošli.

Ideje za ženska darila za rojstni dan

Ideje za ženska darila za rojstni dan so različna in povsem pravilnih nasvetov ni mogoče dati. Lahko pa se odločite za univerzalno darilo. Morda le potrebujete navdih, sama ideja za darilo za rojstni dan pa bo odvisna od preferenc in interesov vsake posameznice posebej.

Nekaterim ženskam je bolj všeč uporabno darilo, katerega lahko uporablja vsak dan, pri nekaterih je že malenkost zadetek v polno. Super je, če njene želje že poznate – ostane le, da jih uresničite. Kadar pa jih ne poznate, v nadaljevanju navajamo ideje za ženska darila za rojstni dan.

Šopek rož

Ženska ljubezen do rož sega že v antične čase. Ideje za ženska darila za rojstni dan vselej vključujejo rože. Ne glede na to, ali boste k šopku dodali še kaj drugega ali ga podarili kot samostojno darilo. Sprejela ga bo z veselim nasmehom.

Rože so najbolj vsestransko darilo za vsako žensko. Šopek rož bo izrazil vse, česar ni mogoče povedati z besedami. Rože so tako elegantno univerzalno darilo za vse vrste praznikov, ne samo za rojstni dan. Rože lahko darujete tudi kar tako, brez razloga.

sopek-roz

Parfum

Ženske uživajo v lepih stvareh, katere imajo vpliva tudi na njihovo počutje in sam videz. Parfumi in razne dišave so odlične ideje za darilo za rojstni dan.

Parfum velja za posebno darilo, aromatične snovi kar vabijo k nasmehu in zadovoljstvu. Sploh kadar veste, kakšen parfum obdarovanka uporablja, preprosto ji kupite tega. Druga možnost je, da izberete parfum po lastni presoji, takšnega, za katerega menite, da se ji bo najbolje podal.

Ni skrivnost, da so ženske šibke in močno naklonjene parfumom.

zenski-parfum

Izdelki za nego obraza ali kože

Izdelki za nego obraza in kože so odlična ideja za darilo za rojstni dan, predvsem za žensko. Pogosto so to praktična darila, zato so to vedno zaželeni izdelki. Samozavestne dame, radovedne, umirjene, mamice, športnice, elegantne, romantične ali drugi tipi žensk – vse uporabljajo določene preparate za doseganje želenega videza. Lahko ste prepričani, da bo nežnejša polovica človeštva cenila takšna darila.

Kavni aparat

Velikokrat se srečamo s težkim vprašanjem in iščemo ideje za darilo za rojstni dan za žensko. Sčasoma se ta težava lahko stopnjuje, saj morda imate občutek, da ste ji vse podarili ali pa ima že vse. Brez panike, podarite ji lahko nekaj, kar bo vsak dan poživilo njen rojstni ali katerikoli drug dan. Poživljajočo aromo kave, kavni aparat. Ta je izvirno darilo za rojstni dan s pomočjo katerega bo vaša slavljenka odslej vsako jutro uživala v svoji kavi. Sploh v kolikor je ženska ljubiteljica kave, ni vam več potrebno razmišljati, katero darilo bi bilo zanjo najbolj primerno.

Nakit (uhani, zapestnica, prstan, verižica…)

Pogosto pred nakupom darila za rojstni dan postanemo panični in ideje za darilo za rojstni dan preprosto usahnejo. Kar naenkrat več ni nič primerno in ustrezno.  Kaj torej izbrati ženski, da bi ji ugajalo?

Zgodbe o muhastih dekletih in temu, kako jim ni nič všeč, so le mit. Ženska ceni stvari, katere prejme, seveda pa je dobro, da so darila zanjo primerna njenim željam in potrebam. Če pa iščete zmagovalno kombinacijo, brez skrbi, saj tudi ta obstaja. Najboljše darilo za ženske je lahko nakit. Ta bo zanesljivo razveselil nežnejši spol. In je odlična rešitev ne glede na situacijo ali priložnost.

Tudi, ko se gre za ženske, so voščila za rojstni dan skorajda obvezen dodatek vsakemu darilu. Izberite najbolj posebno voščilo, ki bo v nekaj besedah ali stavkih povedalo vse, kar želite.

nakit-za-zenske

Ideje za otroška darila za rojstni dan

Bliža se rojstni dan otroka, a še vedno ne veste, kaj podariti otroku? Ideje za darila za otroška darila za rojstni dan pa so tako pogosto, da ste že čisto izgubljeni? Morda pa imate slavljenca, kateri že ima pravzaprav vse. Med stotinami in celo tisočimi možnostmi morate poiskati odlično darilo, ki bo ustrezalo tako fantom kot dekletom? Spodaj vam podajamo navdih ali idejo za darilo.

Namizne igre

Otroci se radi igrajo, ne glede na to, ali so stari 3 ali 10 let. Razlika je le v primernosti igrač za različne starostne skupine otrok. Vse kar je treba upoštevati, je predvsem njihova starost. Namizne igre so odlična ideja za darilo za rojstni dan, katerega bo otrok zagotovo uporabljal. Zabaval se bo skupaj s prijatelji ali pa celo družinskimi člani. Namizne igre so od nekdaj zelo priljubljene in glede na to, da obstaja vrsta teh, je zagotovo med njimi tudi takšna, ki bo razveselila vašega slavljenca ali slavljenko.  

Razveseliti in otroku privabiti nasmeh na usta je nekaj najboljšega, kar storimo tudi zase.

otroske-namizne-igre

Računalniška tipkovnica, miška in slušalke

Večji otroci se že zavedajo pomembnosti tehnologije in tehnike in v relativno kratkem času osvojijo računalniško znanje. Tako, da jih z izbiro darila lahko spodbujamo tudi pri tem. Namreč, odlična ideja za darilo za rojstni dan otroka je lahko tudi računalniška tipkovnica, miška in slušalke. Sploh, če veste, da otrok potrebuje karkoli od naštete opreme.

Nogometni dres

Je vaš slavljenec ljubitelj nogometa? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem med ideje za darilo za rojstni dan sodi tudi nogometni dres. Verjetno poznate njegovega najljubšega igralca tudi ali pa vsaj priljubljen klub? Otrok si bo to darilo zapomnil za večno in morda ga bo hranil tudi vrsto prihodnjih let.

dres-za-otroke

Woop adrenalinski dan

Želite otroku pričarati pravo zabavo, vzdušje? Želite mu zagotoviti prostor, kjer se bo lahko izživel in sprostil vso nakopičeno energijo? Mu želite podariti res nekaj posebnega? Potem je pred vami ideja za darilo za rojstni dan, ki mu bo zagotovo všeč. Woop adrenalinski dan. Naj preživi dan med najbolj hudimi atrakcijami v mestu. Izbira, ki ga bo naravnost očarala.

Darilni bon za Gardaland

Gardalanda se večina nas spomni iz osnovnošolskih dni, predvsem zaključni izlet po zaključku osnovne šole. In zagotovo smo si takrat obljubili, da se še vrnemo. Morda celo s svojimi otroci. Sedaj, ko smo odrasli, se sigurno Gardalanda spomnimo kot ene pravljične dežele, v kateri biva samo in zgolj zabava, smeh in razne atrakcije. Kako si ne bi želeli podariti te izkušnje tudi otrokom, ki so nam blizu. Ideje za rojstni dan za darilo so različne, darilni bon za Gardaland pa bo nekaj, kar bo otrok večno pomnil. Nekaj, česar praktično ne bo mogoče pozabiti. Podarite mu doživetje, izkušnje – to najbolj šteje.  

darilni-bon-za-gardaland

Preberite si tudi: