Ideje za darilo za abrahama

50 let je jubilej, ki zaznamuje modrost in velike življenjske izkušnje. Marsikomu predstavlja začetek nečesa novega, nič manj zanimivega. Je eden najpomembnejših rojstnih dni, saj označuje prehod med prvo in drugo polovico življenja . Za …

ideje-za-darilo-za-abrahama

50 let je jubilej, ki zaznamuje modrost in velike življenjske izkušnje. Marsikomu predstavlja začetek nečesa novega, nič manj zanimivega. Je eden najpomembnejših rojstnih dni, saj označuje prehod med prvo in drugo polovico življenja .

Za slavljenci, ki praznujejo svoj 50. rojstni dan, je že veliko izkušenj, veliko spominov in pomembnih trenutkov. Starost, ki se je mnogi bojijo, je pravzaprav vir ponosa in včasih novih izzivov. Zato se abrahama praznuje nekoliko drugače.

Na prav poseben način, ko se zberejo prijatelji, sorodniki in družina ter slavljencu zaželijo še vse dobro vsa prihodnja leta. Vsi ti so potrebni, da se ob pravem času razveselijo, tako kot so doslej delili tako slabe kot dobre trenutke v življenju slavljenca.

Darila takšnih ljudi so posebna in nepozabna. Zato priporočamo unikatno darilo za abrahama . Ideje za darilo za 50 let, primerne za moškega ali žensko ter ideje za darila za 50 let za ljudi, ki imajo posebne interese ali poklic.

Ob njegovem prazniku podarite nekaj posebnega. Darilo za 50 let naj bo izvirno, praktično ali za večen spomin. Ideje za darilo za abrahama so lahko tudi elegantna in uporabna darila, morda tudi nekoliko smešna.

Ideje za darila za abrahama je mogoče tudi popolnoma personalizirati in tako postanejo lep spomin še vsa naslednja leta.

Ne pozabite, da so verzi za 50 let nujen dodatek vsakega darila. Praznovanje 50-letnice si je treba zapomniti, pri čemer pomagajo tudi darila za abrahama.

Kako izbrati darilo za 50. rojstni dan?

Starost, ko še vedno ostajaš resen a hkrati to nekako opuščaš. Pri petdesetih si zaslužimo počitek. Abraham naj bo nepozaben in malce nor, že zaradi daril. Običajno se nanj pripravljamo in čakamo, česa vsega se bodo spomnili naši prijatelji in povabljenci.

Vseh iger in nagajivih daril. Pri izbiri darila je predvsem pomembno, da se upošteva slog slavljenca, tudi njegov poklic, dosedanji uspehi, želje in interesi.

Ne glede na to, ali gre za vašega moža, očeta ali najboljšega prijatelja, pomembno je, da mu/ji pokažete, kako zelo vam je mar. Torej, ali naj darila za 50 let gredo v smeri popolne resnosti, ali si lahko dovolimo malo ohlapnosti?

Najpomembnejši nasvet, kako izbrati darilo za 50 let je, da upoštevate značaj osebe. Mogoče se še vedno počuti mlada in tako ni pripravljena na kup reči za starejše.

Pomembno je, da je darilo posebno. V 50-ih letih materialna plat darila ne več toliko zanimiva.

V nadaljevanju nekaj predlogov in ideje za darila za 50 let.

Bon za potovanje

Idealno darilo za 50 let je bon za potovanje. Pri 50ih običajno imajo vsi že vse in se vam tako zdi nesmotrno kupiti novo kravato, gumbe ali kakšen drug kos blaga. Razen, če si tega slavljenec izrecno želi. Zato je seveda potovanje odlična rešitev. Zagotovo je na svetu kraj, ki ga slavljenec ni obiskal, si je pa želel. V teh letih so tovrstne stvari izredno pomembne in takšno darilo bo zanj neprecenljivo.

Takšno darilo za abrahama vedno doseže cilj. Pomembno je le, da se vnaprej prepričate, da bo naslovnik lahko šel na dopust, v kolikor je datum vnaprej določen.

Če je vaš slavljenec navdušenec nad potovanji in ima raje izkušnje kot stvari, so ideje za darilo za 50 let v obliki bona za potovanje, najboljše.

bon-za-sanjsko-potovanje

Bon za adrenalinsko doživetje

Darilo za abrahamovca je lahko tudi bon za adrenalinsko doživetje.

Velikokrat v življenju se ljudje odrekamo raznim izkušnjam, iz različnih razlogov. Morda te stvari kasneje obžalujemo, morda pa tudi ne. Vsekakor pa ostanejo v spominu.

Morda si je abrahamovec nekoč želel skočiti s padalom ali pa peljati z »divjim« avtomobilom? Zakaj mu ob tej tako posebni priložnosti ne bi podarili bona za adrenalinsko doživetje. Ideje za darilo za abrahama, katere vključujejo doživetje, so naravnost enkratne.

Če oseba obožuje aktivno življenje in tudi sedaj, ko bo dopolnila 50 let, še vedno živi na zabaven način življenja, potem so najboljše ideje za darilo za abrahamatovrstne narave.

Darilni boni so danes postali priljubljeni. Možno je, da si bo slavljenec to darilo zapomnil kot eno najbolj prijetnih presenečenj. Podarite najboljši izziv, na koncu bodo slavljenci imeli spomin, ki bo trajal večno.

bon-za-adrenalinsko-dozivetje

Kratek oddih za dva

Ideje za darilo za 50 let morajo biti izbrane premišljeno in ne po naključju. Ne glede na to, ali govorimo o moškem slavljencu abrahama ali o ženski. Si predstavljate izraz na obrazu, ko bi slavljenec ali slavljenka odprla darilo in bi zagledala kratek oddih za dva? Neprecenljivo. Za takšno darilo bosta hvaležna oba zakonca. Omogočite jima, da ustvarjata nove, sveže spomine, si odpočijeta od preživetega vsakdanjika in se zbližata.

Vožnja s športnim avtom

Četudi star 50, pa vendar lahko reče, da se je peljal z najbolj divjim avtomobilom. Športni avtomobili so nekaterim večna strast, predvsem moškim. Niso pa vedno vsi imeli možnosti, da bi katerega od teh peljali. Sanje se lahko uresničijo, pa čeprav pri 50ih. Omogočite mu, da se zapelje s sanjskim športnim avtomobilom in izživi vse tisto, o čemer je zgolj sanjal vrsto let.

voznja-s-sportnim-avtom

Večerja v eni izmed vrhunskih restavracij v Sloveniji

Enkratno darilo za abrahamovko ali abrahamovca je lahko večerja v eni izmed vrhunskih restavracij v Sloveniji. Ideje za darila za 50 let so različne in predvsem z njimi želimo doseči zadovoljstvo abrahamovke ali abrahamovca. Obstajajo pa tudi univerzalna darila, ki so vselej dobrodošla in pri slavljencih pomenijo radost. Recimo, večerja v eni izmed vrhunskih restavracij v Sloveniji.

Romanca ne bo nikoli nezanimiva ali preklicana. Poleg tega lahko podarite tudi obleko, v kateri bo slavljenec ali slavljenka šla na zmenek. Lepo darilo, o katerem sanja vsak.

romanticna-vecerja-za-dva

Personalizirana fotoknjiga

Možnost personalizacije različnih izdelkov omogoča, da vsako darilo za 50. rojstni dan spremenite v nekaj povsem unikatnega. Kaj pravite na fotoknjigo? Vanjo postavite vse pomembne trenutke, spomine in druge izkušnje, za katere veste, da slavljencu pomenijo veliko. Presenečenje nad katerim se enostavno ne bo mogel nehati čuditi. Precej izvirno darilo za 50 let, ki je nastalo na podlagi najpomembnejših datumov iz življenja slavljenca.

Ohranite spomin tako, da oživite njegove najljubše fotografije. Je brezčasno darilo, znak, da ste razmišljali o darilu zanj in, da se spomnite, kaj mu je pomembno.

Portret ali karikatura

Portret je vselej odlična izbira. Med ideje za darila za abrahama z veseljem uvrstimo tudi to skupino daril. Predvsem zabavna karikatura je lahko razlog za srečo. Nepopisna sreča ob pogledu na zabavno karikaturo bo neprecenljiv trenutek, ko slavljenec darilo odpre. S svojo nenavadnostjo se bodo harmonično prilegale v katero koli notranjost hiše.

Tovrstne ideje za darilo za abrahama so odlična priložnost, da z izvirnim darilom razveselite ljubljeno osebo. Slika v šaljivem slogu bo prinesla veselje in bo postala vir dobrega razpoloženja. Tako portret kot karikatura bo zelo cenjeno darilo. Je izvirno darilo, ki bo zagotovilo prijetna čustva, in to je najboljše, kar lahko podarite dragi osebi.

Morda družinski portret? Čudovito darilo in predmet občudovanja.

Zlata verižica, uhani ali zapestnica

Ne glede na to, ali iščete darilo za žensko ali moškega, je nakit popolno darilo z globoko simboliko in bo vedno presegel nominalno vrednost.

Z nakitom lahko izražamo naklonjenost in je tako tudi odlično darilo za abrahama. Predvsem za ženske. Kos elegantnih uhanov, personalizirana verižica ali prikupna zapestnica bodo odličen modni dodatek, hkrati pa tudi večen spomin. Nakit ni le odlična naložba, bistvo je veliko globlje. Na nek način je dokaz ljubezni, spoštovanja in glasna izjava – mar mi je zate.

To je nepozabno darilo, ki bo zagotovo razveselilo slavljenke. Izbirate lahko med zlatom, srebrom ali platino. Morda nakit z naravnimi kamni.

prestizna-verzica-z-uhani

Ročna ura

Tako moški kot ženske, uvrščajo ure visoko na seznam najbolj zaželenih daril za abrahama. In tako se razprava za popolno darilo za abrahama lahko hitro zaključi. Zdi se, da je ura najuspešnejše darilo za vsako priložnost. Slavljenca bo vedno spominjala na vas, saj je ura praktična in potreba po njej ne bo nikoli izginila. Hkrati je tudi zelo eleganten dodatek, ki lahko poudari slog in podobo osebe.

zlata-rocna-ura

Personalizirana usnjena denarnica

Denarnica kot darilo za abrahama pomeni elegantno klasično rešitev, vedno praktično in uporabno. Z denarnico je skoraj nemogoče zgrešiti. Ne pozabite pa, da je po nekem nenapisanem pravilu denarnica eden tistih predmetov, ki jih v nobenem primeru ne smete dati prazne. V nasprotnem bi se slavljenec lahko srečal s finančnimi sredstvi. Da bi se temu izognili, je dovolj, da simbolično položite kovance ali bankovce.

Usnjena denarnica je klasika. Elegantna, vintage oblika, bo popolno darilo za vsakega, ki ima rad organizirane stvari, hkrati pa ostaja eleganten.

Funkcionalna, praktična in elegantna – brezčasno darilo, katerega bo slavljenec uporabljal še dolgo.

personalizirana-zenska-denarnica
Vir: Brodi.si

Povzetek

Obdarovanje je tradicija, svojim najdražjim z veseljem podarimo nekaj posebnega.

Se še sprašujete, katero darilo za 50. rojstni dan izbrati za ljubljeno osebo? Bodisi tradicionalno ali smešno darilo za 50. rojstni dan, naj bo darilo, ki slavljencu pove, da petdesete ne pomenijo tudi konca sveta.

Z verzi za abrahama ubesedite vse, kar želite sporočiti slavljenki ali slavljencu.

Velikokrat najti popolno idejo za darilo za 50. rojstni dan ni tako enostavno. Slavljenec je seveda rekel, da ne želi velikih daril, da bo dovolj nekaj simboličnega, majhnega. Pa vendar želite podariti nekaj, kar bi mu pomenilo veliko.

Kar je seveda smiselno, sploh kadar gre za osebe, ki nam v življenju veliko pomenijo. Takšnim osebam bo resnično dovolj tudi malenkost, s popolnim darilom, ki bo privabilo nasmeh, ustvarilo zadovoljstvo in veselje, pa bomo pomirili in zadovoljili hkrati tudi sebe.

Darila za 50. rojstni dan naj bodo posebna. Priložnost je posebna, zato naj bo darilo uporabno in nenavadno. Izberite izvirne možnosti za tako pomemben rojstni dan. Pol stoletja življenja je običajno praznovati na poseben način. Odličen trenutek, vreden spektakularnega praznovanja. In takrat je običajno tudi podariti prav posebno darilo.

Ne glede na to, ali je slavljenec gurman ali popotnik, podane ideje za darila za abrahama so vam lahko v pomoč pri izbiri darila za 50i rojstni dan. Da se oseba na tako pomemben dan počuti posebno. Dopolniti 50 let pomeni vstopiti v novo poglavje v svojem življenju. Premišljeno darilo pa bo zagotovilo, da ta prehod ostane nepozaben.

Brez dvoma vaša ljubezen pomeni več kot katero koli darilo, ki bi ga lahko podarili, seveda pa praznih rok ne želite na praznovanje. Izberite darilo, ki bo slavljencu ali slavljenki pisano na kožo. S pomočjo verza izrazite vse tisto, kar mu želite povedati in česa vse si želite zanj v prihodnjih letih. Popestrite dan, polepšajte in spodbudite slavljence abrahama k novim spominom in novim dogodivščinam.

Preberite si tudi: