Ideje za darilo za rojstni dan za moške

Ljubljeni osebi podariti darilo je zagotovo eden najbolj zadovoljujočih trenutkov, lahko pa ob vsem tem čutite močan pritisk, saj ne veste kaj kupiti. Ironija, kajne? Čeprav morda slavljenca dobro poznate in ga tudi vidite vsak …

ideje-za-darilo-za-rojstni-dan-za-moske

Ljubljeni osebi podariti darilo je zagotovo eden najbolj zadovoljujočih trenutkov, lahko pa ob vsem tem čutite močan pritisk, saj ne veste kaj kupiti. Ironija, kajne?

Čeprav morda slavljenca dobro poznate in ga tudi vidite vsak dan, se ustavi pri izbiri darila. To pa zato, ker mu resnično želite podariti nekaj, kar bo uporabno in mu bo hkrati dalo vedeti, da uživa vašo naklonjenost.

Ta seznam na katerem boste našli ideje za darilo za moške, vas bo navdihnil za naslednjo darilno priložnost, pa naj bo to rojstni dan, obletnica, ali katera koli druga priložnost. Naj bo to fant, mož, sodelavec ali katerikoli drug vam pomemben moški.

Izbirajte med vrsto različnih pripomočkov, orodjem in tehnologijo, ki osrečijo številne moške.

Nekateri raje izberejo praktičnost, drugi pa stavijo na nekaj res nekonvencionalnega, izvirnega ali smešnega. Dobro je poznati vsaj nekaj interesov slavljenca, da bo darilo tudi izpolnilo svoj namen. Pa naj bo to koristno, ali pa predvsem za zabavo.

Za vas imamo ideje za darilo za moške za obe možnosti. Ne pozabite, da so verzi za rojstni dan tudi dobrodošel dodatek k vsakemu darilu.

Kako izbrati primerno darilo za moške?

Vsak rojstni dan je pomemben mejnik za mnoge moške. To je tudi čas, ko na nek način pregledujejo svoje življenje, razmišljajo o tem, kaj je zanje pomembno. Nekatere dobre ideje za darila za moške vključujejo denarnice, pisala, ure, pripomočke za nego, kuharske knjige, parfume, sončna očala, ipd.

Najboljše darilo za moškega bo nekaj, kar bo uporabil in bo nanj navezoval svoje interese. Navdih lahko tudi pridobite, če preverite njegove hobije. Bodisi so to igrice in igre, šport, tehnologija, moda, nega, ipd.  

Najboljše ideje za darilo za moške in najboljša stvar, ki jo lahko podarite moškemu, je potrošni material, nekaj, kar lahko ima več kot en sam proizvod.

Pomembno je tudi upoštevati starost slavljenca. Moški med 30. in 60. letom običajno uživajo v cigarah, higienskih pripomočkih in izdelkih za nego, novi skodelici kave, fotografiji, uri, novem aparatu za kavo, denarnici, pasu ali kravati, itd. To so odlične ideje za darilo za očeta in tudi ideje za darilo za dedka.

Kar pa ne pomeni, da so napačne ideje za darilo za zaročenca. Vsekakor je odvisno od preferenc slavljenca. Med ideje za darilo za fanta in ideje za darilo za moža sodi tudi ideja, da mu spečete torto. Zagotovo bo navdušen.

Tako kot so morda ženskam ljube rožice, bo moški cenil to, da ste se zanj potrudili in za peko tortice namenili kar nekaj svojega dragocenega časa.

Nekateri moški točno vedo, česa si želijo, drugi pa niso tako pretenciozni. Ker pa zanje kupujete, ker vam je mar, seveda razmišljate o tem, ali bo darilo tudi dobro sprejeto. Morda ga enostavno vprašate, česa si želi ali kaj je tisto, kar potrebuje, kar bi ga osrečilo.

Drug vidik, ki ga je treba upoštevati, je tisto, kar že imajo.

Pripravili smo seznam zanimivih idej za darila, katera so vam lahko v pomoč pri nakupu darila za moške.

Klasična ročna ura

Klasične ročne ure so idealna darila za moške. Zanje tudi ni potrebno odšteti celega premoženja. Moškemu ne bo potrebno kombinirati z oblačili, saj s klasiko nikoli ne zgreši, ne glede na način oblačenja.

Pametna ročna ura

Ideje za darila za moške vključujejo priljubljeno darilo za tehnološko podkovane moške in sicer pametno ročno uro. Z bogatimi lastnostmi bo izpopolnila njegov dan in hkrati tudi videz. Odločite se lahko za eleganten dizajn, ki izgleda odlično z vsemi vrstami oblačil.

pametna-ura-za-moske

Športna ura

Ure so seveda najbolj priljubljena izbira za vsakega moškega, ne glede na njegovo starost in ne glede na njegove interese. Športna ura bo popolno darilo zanj.

moska-sportna-ura

Personalizirana prisrčnica

Če kupujete za moškega, razmislite o personaliziranem darilu. Namreč, personalizirano darilo je nekaj, kar kaže, da vam je mar zanj. Unikatna in izvirna darila mu bodo morda služila kot navdih za prihodnost.

Individualno darilo, ki temelji na njegovem okusu in osebnosti, mu bo pokazalo, kako pomemben je za vas. Ne glede na to, ali obožuje avtomobile, potovanja, šport, kuhanje, ga bo darilo še bolj razveselilo, ko bo spoznal, da ste o nakupu darila razmišljali.

Brivni aparat

Strižnik las in brade je ideja za darilo za moške, ki je venomer priljubljena. Izberite strižnik močne tehnologije in prvovrstne kakovosti. Zagotovite mu natančno britje, tudi občutljive kože. Brivni aparati so odlično darilo za moške, še posebej za mlajše fante, ki se šele podajajo temu izzivu naproti. Vsekakor pa so izvrstna darila za moške vseh starosti in tudi ne glede na priložnost ob kateri ga kupite.

brivni-aparat-za-brado-in-lase

Parfum

Čeprav je parfum lahko zelo osebno darilo, so nekatere priljubljene dišave zadetek v polno. Izbirate lahko med prefinjenimi mešanicami dolgotrajnega vonja. Podarite lahko osvežujoč in poleten vonj. Izberite vonj, ki predstavlja uspeh, moč in vsestranskost.

Vedno se lahko odločite tudi za vonj, za katerega veste, da ga slavljenec obožuje. Čeprav je parfum osebna odločitev, je klasična dišava lahko odlično darilo, saj ga lahko uporablja vsak in za vsak dan.

Parfum je čudovito darilo za vsakega moškega. Moška dišava za sodobnega in samozavestnega moškega, ki je pozoren, ambiciozno sledi svojim ciljem, bo več kot dobrodošlo darilo.

moski-parfum

Unikatni copati Brodi

Za vašo ljubljeno osebo so copati čudovito darilo. Čeprav morda »mišica« ne potrebuje toplih, prijetnih in mehkih copat, katerih si sam ne bi kupil, se bo razveselil podarjenih. Zagotovo.

Brezžične slušalke

Brezžične slušalke so ideja za darilo za moške, pri kateri je nemogoče zgrešiti. Naj se popolnoma potopi v glasbo. Užival bo v prilagodljivem prileganju. Ljubitelji glasbe, serij in računalniških iger bodo cenili brezžične slušalke.

Te naj bodo v dostojnem dizajnu. Hkrati pa poskrbite, da bodo slušalke z odlično kakovostjo zvoka. Velja predvsem za ljubitelje tehnologije in uporabnikov slušalk. Dedku ali očetu, kateri morda še sploh niso prepričani, čemu te služijo, jih ne podarimo. Razen, če niso sami izrazili želje in zanimanja po njih.

kvalitetne-brezzicne-slusalke

Žar ali kuharska knjiga za žar mojstre

Slavljenec morda rad peče na žaru? Kjerkoli je piknik zabava, je prvi tam. Že viha rokave in se pridruži glavnemu kuharju? Potem vam ni potrebno preveč razmišljati. Podarite mu žar ali kuharsko knjigo za žar mojstre. Navdušenja zagotovo ne bo mogel skriti.

Vsaj občasno in vsaj nekaj samo zanj. Prepustite jim nedeljsko kosilo.

Set pekočih omak (slovenskih proizvajalcev Robin Hot, Čili Pipp…)

Ljubitelji pekočega, pozor. Svoje najljubše hude omakice lahko podarite tudi v setu, kot darilo. Slavljencu, kateri ima rad pekočo hrano in za katerega veste, da bo užival v pravih slovenskih omakah, podarite komplet okusnih in pekočih omak. Vsakič, ko jih bo uporabil, se bo spomnil vas in vašega zares izvirnega darila.

Degustacijski komplet izbranih omak bo navdušil pravega poznavalca omak. S tem degustacijskim kompletom ga boste zagotovo razveselili. Posezite za nečim specialnim, posebnim.

Japonski kuharski nož

Med ideje za moška darila lahko uvrstimo tudi zanimiva in praktična darila. Ne pozabite, da kuharji in ljubitelji kuhe morajo imeti specialne pripomočke, na primer japonski kuharski nož, kateri bo poenostavil njegovo delo in bo od njega zahteval veliko manj truda, učinek pa bo naravnost odličen.

Kako bolje moškemu pomagati kot pa tako, da mu podarite nekaj, kar mu lahko olajša njegov vsakdanjik. Kakovosten nož bo razveselil vsakega moškega. Natančna izdelava poskrbi, da bo imel pravi biser.

japonski-nozi

Namizne družabne igre

Če je navdušen nad igranjem iger, lahko kupite njegovo najljubšo igro. Za trenutke sprostitve mu lahko ponudite njegove najljubše namizne družabne igre, ki so v skladu z njegovo starostjo in interesi. Zagotovo ne bo zamudil priložnosti, da bi starega prijatelja izzval na igro.

Poker set

Poker set je primerno darilo za druženje s prijatelji. Sploh, v kolikor je vaš slavljenec navdušen nad poker igrami. Zanesljiva izbira, s katero ne boste nikoli zgrešili.

set-za-poker

Kvalitetne spodnjice ali nogavice

Predvsem danes moški skrbijo za svoj videz in jim je pomembno, kaj oblečejo. Želijo biti urejeni in privlačni. Pa čeprav gre za spodnjice ali nogavice, se bodo zagotovo bolje počutili, če bo izbira vključevala kvalitetne kose. Gre za potrošne izdelke, katere bodo vedno uporabili. Teh nikoli ni dovolj.

Nogavice so lahko tudi smešno darilo za moške. Sploh za tiste, ki se ne bojijo izstopati iz množice. Očarali jih boste s pisanimi, norimi nogavicami in mu omogočili osvoboditev svojega stila.

Karta za fitness

Vaš slavljenec obožuje fitnes, skrbi za svoj videz in se posveča športu? Morda veste, da se odpravi tudi v fitnes? Potem je ideja za darilo za moške tudi fitnes karta. Je tudi odlično darilo za tiste moške, ki morda doslej fitnesa niso obiskovali, ste pa zaznali njegovo željo.

Darilni bon za tattoo

Dandanes je tattoo zelo priljubljen način, kako ovekovečit nekaj in to imeti vselej s seboj. Na sebi. Običajno izberemo motive in simbole, ki nam pomenijo v življenju največ. Če veste, da si slavljenec želi tattooja, potem je to enkratna priložnost, da mu ga podarite. Podarili mu boste nekaj, kar bo večno z njim in bo to zagotovo tudi znal ceniti.

bon-za-tattoo

Darilni bon za adrenalinsko doživetje

Če slavljenec uživa v aktivnostih na prostem, je odlična ideja za darilo za moške tudi darilni bon za adrenalinsko doživetje. Sploh, kadar veste, da se moški navdušuje nad nečim, kar pa mu iz kateregakoli razloga doslej ni uspelo tudi doživeti.

Morda izberete darilo, katero bi poosebljajo doživeto izkušnjo in mu s ponovnim obiskom omogočite, da se veseljem spominja ali pa mu ponudite nekaj popolnoma novega, kar si že od nekdaj želi narediti.

Darila v obliki aktivnosti so popolna tudi, če se mu pri aktivnosti priključite in lahko oba uživata v edinstvenih skupnih trenutkih.

skok-s-padalom

Zaključek

Sigurno je težko narediti vtis na moške, kajti močnejši spol pravzaprav želi, da bi oni ženske razvajali. Najti primerno darilo za moške je tako lahko trd oreh.

Ker poznamo moške, kateri ne želijo ničesar, poznamo moške, ki imajo vse. Kaj jim torej kupiti?

Ne glede na to, za katerega moškega gre, ali gre za brata, moža, očeta, dedka ali prijatelja, nekatere priložnosti zahtevajo darila, ki izkazujejo spoštovanje. Izbrati jih je treba skrbno, glede na kontekst, starost, hobije in zanimanja, predvsem pa ob upoštevanju njegovega osebnostnega sloga.

Torej, ali imate v življenju moškega, ki ima kmalu rojstni dan in niste prepričani, kaj vzeti? Ne skrbite, obstaja več možnosti, da mu podarite čudovito darilo.

Darila morajo temeljiti na okusu in željah osebe. Kadar pa praznuje oseba, ki praviloma ima vse in si sam kupi vse kar potrebuje, so dobrodošle ideje za darilo za moške, ki bi ga kljub temu presenetile. Izbira darila za takšnega moškega  se morda zdi težka, a vseeno ga lahko presenetite.

Upoštevajte osebnost prejemnika. Ali menite, da je bolj navdušen nad tehnološkimi pripomočki ali bolj nad kuhanjem?

S staranjem se okusi moškega močno spreminjajo, morda ne mara več istih stvari. Morda pa ima nove interese, katerim komaj sledite. Univerzalnega vodnika, ki bi vam pomagal najti popolno darilo zanj ni, so vam pa na voljo razne ideje za darila za moške.

Orientirate se lahko tudi po starosti, interesih in potrebah. Potresete lahko s številnimi sproščujočimi darili, katera ga bodo malo razvajala in, zaradi katerih bi izstopala njegova osebnost.

Prepričani smo, da boste znali izbrati popolno darilo za pomembnega moškega v vašem življenju, pa naj bo to vaš mož, fant, brat, ali oče. Karkoli se odločite, ne pozabite, da je gesta tista, ki je pomembna, seveda pa imate priložnost, da ga tudi resnično osrečite.

Voščila za rojstni dan so način, da svoje želje v pravi obliki in s pravimi besedami prenesete na slavljenca.

Preberite si tudi: