Ideje za božično-novoletna darila za moške

Zelo hitro se približuje za marsikoga najlepši čas v letu. Čas, ko zadiši po cimetu, keksih in dobrem starem možu iz dimnika. Čas, kadar se svojih najbližjih spomnimo z raznimi darili. Božič in novo leto. …

ideje-za-bozicno-novoletna-darilo-za-moske

Zelo hitro se približuje za marsikoga najlepši čas v letu. Čas, ko zadiši po cimetu, keksih in dobrem starem možu iz dimnika. Čas, kadar se svojih najbližjih spomnimo z raznimi darili. Božič in novo leto.

Velikokrat se pri izbiri daril pojavijo dvomi. Čeprav kupujemo darilo za ljubljeno osebo, se lahko hitro ustavi, če upoštevamo, da živimo v času, ko imamo vsi vse.

Ne želite kupiti stvari, ki bi bile neuporabne in tudi ne, da gre za klasično darilo, ki sporoča, da ste kupili prvo stvar, ki se vam je prikazala. Zagotovo se bomo vsi strinjali, da je za pripadnike močnejšega spola težje izbrati darilo, kakor za ženske.

Ali temu kljubuje tudi pestra izbira možnosti za nakup za ženske, ali ne, je pravzaprav nepomembno. Morda tudi to, da moški ne potrebujejo toliko različnih stvari, kot ženske.

Kakšno božično-novoletno darilo za moške izbrati, da se mu bo dopadlo in bo zanj uporabno?

V prvi vrsti je potrebno definirati, v kakšnem odnosu smo z moškim, za katerega kupujemo darilo. Je to oče, brat, prijatelj, fant, mož, ali kdo drug? Hkrati ne smete pozabiti tudi na njegove interese. Torej, kaj ima rad, s čim se ukvarja?

 Je morda kaj takega, za kar veste, da se mu dopade, pa si sam ne kupi? Ali pa je kaj takšnega, kar potrebuje, pa še nima?

Mogoče mu pa želite podariti stvar, ki bo zanj zelo uporabna in četudi morda ima več enakih, bo vedno izkoriščena. Kakorkoli, darila za božič za moške morajo biti iz srca. Predvsem to je pomembno. Ne pozabite jih opremiti tudi z verzi. Na voljo so tako božični verzi, kakor tudi novoletna voščila.

Božič je praznik, ki pri nas prebudi nekaj domišljije, ko začnemo razmišljati o možnostih obdarovanja. Za nekatere vemo takoj, kaj jim bomo podarili, medtem, ko se zna zgoditi, da se pri kom drugem pojavijo dvomi in vprašanja, ali je izbira prava. Sicer si velja zapomniti, da je vsako darilo posebno, pa vendar ne želite podariti kar prve stvari, ki se vam ponudi, pač pa želite, da je darilo za božič za moške uporabno.

V nadaljevanju vam predlagamo najbolj priljubljena božična in novoletna darila za moške.

Kaj podariti za božič ali novo leto?

Božič in novo leto so posebni datumi v letu, ob katerih se zgolj ne zbere družina, pač pa si izmenjamo darila. Glede na to, da običajno dobro poznamo ljudi s katerimi bomo delili svoj čas ob teh dnevih, se morda izbira darila zdi precej enostavna. Vse dokler ne začnemo resno razmišljati o idejah za darila.

Običajno naletimo na največ težav pri izbiri darila za moške. Božično-novoletna darila za moške so tako izbrana po navdihu, predhodnem posvetovanju ali pa s pomočjo raznih nasvetov na internetu ali med drugimi kupci.

V nadaljevanju naštevamo nekaj najbolj priljubljenih daril za moške.

Parfum

Parfum je izbira s katero ne morete zgrešiti. Sploh kadar veste, kateri parfum se mu dopade. Božično ali novoletno darilo za moške, ki vključuje njegov priljubljen parfum bo prava izbira, ne glede na starost moškega. Namreč, parfum uporabljajo tako mlajše, kakor starejše generacije in bo vedno uporabljen. Tudi, če morda ima že enega, bo slej kot prej prišel na vrsto tudi ta, katerega ste mu podarili.

Bodite le previdni pri izbiri parfuma, saj tudi moški imajo svoje izbrane vonjave, kateri se jim dopadejo. Enako kot ženske. In običajno so jim zvesti. Če pa se odločite ga presenetiti in mu podariti vonj po vaši izbiri, je seveda dobrodošlo. Ta naj bo le takšen, da se bo skladal z njegovimi željami, morda podoben njegovemu najljubšemu parfumu.

Tudi moški radi lepo dišijo in bodo vedno veseli novega parfuma pod smrečico.

moski-parfum

Topli in udobni krzneni copati

Moški copati so odlična ideja za darilo za novo leto za moške. Kakovostni copati bodo odličen in uporaben pripomoček, katerega bo vsakodnevno uporabljal. Vsako jutro, ko bo zlezel iz postelje, bo najprej obul tople zimske copate, katere ga bodo spominjale na vas. Pa tudi če ne, bistveno je, da bodo vedno uporabne.

Pri izbiri je pomembno, da se odločite za kakovost, zato so topli in udobni krzneni zimski copati lahko najboljša ideja za darilo. Morda si jih sam ne želi kupiti, kar ne pomeni, da jih tudi ne želi imeti. Morda je pa le čas, da mu kupite copate, zaradi katerih bo njegov vsakdanjik bolj prijeten in topel, seveda.

krzneni-copati-za-moske

Brivni aparat

Za običajnega moškega je britje lahko naporen in nezaželen opravek. Glede na to, kako pogosto je ta potreben, nas seveda to sploh niti malo ne preseneča. Zato je morda čas, da mu kupite kakovosten brivni aparat, kateri bo njegovo skrb močno olajšal in poenostavil delo.

Koliko reči lahko naštejete, katere moški pogosto uporabljajo za doseganje prijetnega videza? Verjetno jih je veliko manj in je število bistveno manjše od potrebščin ene ženske. Neizogiben in izredno potreben pripomoček je zagotovo tudi aparat za britje, brez katerega povprečen moški skorajda ne zmore.

Unikatna usnjena denarnica

Da kakovostna moška usnjena denarnica sodi med darila za novo leto za moške, je zaslužna predvsem misel in dejstvo, da moški brez nje ne more. Majhna ali velika, široka ali ozka, pomembno je, da jo ima. Velikokrat smo priča dogodkom, kadar moški shranjujejo denar, kartice in druge pomembne stvari kar v žepu.

Bodisi, zaradi navade ali pa le tega, da se nikoli sami niso spomnili si kupiti denarnice, v katero bi spravili vse pomembne stvari iz žepov. Zato je morda pravi čas, da mu kupite denarnico, ki ga bo spremljala vsakodnevno.

Kvalitetna usnjena denarnica bo tako »najboljši žep«, ki hrani njegove reči in mu bo pomagala organizirati osebne stvari, ki so vedno z njim.

unikatna-moska-denarinca-brodi

Srebrna zapestnica

Tudi moški so ljubitelji nakita. Seveda so tudi takšni, ki jim ta ni ljub, kar je prisotno tudi med nežnejšim spolom. Če veste, da se moški navdušuje nad nakitom in so mu všeč različni kosi, je lahko srebrna zapestnica najboljša ideja za nakup božično novoletnega darila.

V kolikor želite dodati še posebno noto, lahko izberete takšno, ki bo omogočila sporočilo ali gravuro z besedilom po želji.

Srebro je zelo priljubljeno, zaradi svoje enostavnosti in posebnosti, zato ne oklevajte. Če je pred vami moški, ki sicer nakit nosi, ga bo razveselila srebrna zapestnica, s sporočilo ali brez. Namreč, ni nujno, da se nakit podarja le ženskam, nujno je, da se podarja tistim, katerim se dopade.

Obesek za ključe

Danes je na voljo ogromno različnih možnosti za nakup personaliziranega darila, med katerimi je tudi obesek za ključe.

Običajno so obeski, katere podarjamo ljubljenim osebam opremljeni s prav posebnim sporočilom. Morda pa vam je ljubši klasični obesek, brez posebnih osebnih lastnosti. Kakorkoli, bistveno je, da se bo naslovniku dopadel. Mogoče pa izberete šaljivo možnost obeska. V vsakem primeru gre za darilo, ki bo vselej z njim. In prav to je bistvo darila, da je uporabno, priročno in praktično.

obesek-za-kljuce

Brezžični zvočnik ali slušalke

Moški se navdušujejo tudi nad tehniko in raznimi pripomočki, s katerimi si krajšajo čas ali pa s katerimi je njihov vsakdanjik bolj prijeten. Imajo veliko raznih dodatkov, kateri so nam lahko neznani ali pa znani.

Morda je najbolje, če moškemu podarite brezžični zvočnik ali slušalke. Veste, da gre za področje, ki uživa njegovo priljubljenost? Potem lahko brez pomisleka kupite darilo zanj, ki vključuje takšne in drugačne tehnološke dodatke in pripomočke, kateri bodo pri njem vzbudili veselje in navdušenje.

Nova športna torba za fitnes ali rekreacijo

Je moški, katerega želite obdariti ob novoletnih ali božičnih praznikih športnega duha in aktiven? Če je odgovor pritrdilen, potem bo dobra izbira tudi nova športna torba za fitnes ali rekreacijo. Sploh, če veste, da je njegova dosedanja že dotrajana in potrebuje novo.

Saj vsi vemo, da so redki moški, kateri bodo nemudoma hiteli po novo ampak bodo vztrajali tako dolgo s staro, dokler še ta prenese vso njegovo opremo ali pa dokler ne bo dobil od nekoga nove.

moska-sportna-torba-za-fitnes

Sponka za kravato ali manšetni gumbi

Sponka za kravato ali manšetni gumbi so odlična izbira predvsem za gospodje srednjih let in starejše. Vsekakor, tudi kadar je pred vami mlad moški, ki je rad urejen v obleki, bo tudi zanj to primerna izbira darila. Pri tovrstnem darilu je nujno, da se sklada z njegovo osebnostjo. Brezpredmetno jih bo verjetno podariti 20 letniku, ki se še ne zaveda pomena takšnih modnih dodatkov. Seveda so primeri, ko jih tudi 20letniki potrebujejo in v takšnih primerih, je takšno darilo popolnoma priporočljivo.

Topla kapa, rokavice ali šal

Tudi moške zebe, čeprav imamo včasih občutek, da so prave stene. Kadar so v družbi ljubljene ženske, se hitro spremenijo v radiator in jo uspešno pogrejejo. Pa vendar, tudi moški potrebujejo dodatke, zaradi katerih jih ne bo ali pa jih bo vsaj manj zeblo. To so topla kapa, rokavice in šal. Ravno pravšnji čas za darilo decembra.

zimska-kapa-za-moske

Pižama

Moški, kateri radi spijo v pižami, se bodo razveselili te. Z različnimi motivi in iz udobnega mehkega materiala pižama bo naravnost odlično darilo. Prepričajte se predvsem v to, da izberete pravo velikost.

Pižama je zelo posebno darilo, s katerim lahko obdarimo moške različnih starostnih skupin. Od najmlajših do najstarejših. Mehka in udobna ter topla pižama bo izbira, katere ne boste obžalovali.

Nova športna trenirka

Ljubitelje športa in aktivne moške lahko obdarite z novo športno trenirko.

Športna trenirka je darilo, ki bo privabilo veselje in zadovoljstvo vsakega moškega. Tudi v tem primeru poskrbite, da izberete pravo številko in tudi pravi model, ki se bo skladal v pričakovanji naslovnika tega tako izbranega darila.

Pametna ura

Zakaj je pametna ura pametna izbira pri obdarovanju moškega, je brezpredmetno razpredati. Gre za hit, ki ni samo moderen, pač pa zelo uporaben in katerega prednosti izkorišča vse več posameznikov in posameznic.

Če moški, za katerega kupujete posebno božično ali novoletno darilo, še nima pametne ure, je to enkratna možnost, da mu jo podarite. Zagotovo ne bo lahko skriti veselja in zadovoljstva, ko jo bo zagledal.

pametna-moska-sportna-ura

Zaključek

Oči se nam običajno zasvetijo ob vsakem darilu, katerega prejmemo. Ne glede na priložnost. Seveda pa si vsi želimo prejeti darilo, katerega bomo uporabljali ali pa ga morda potrebujemo. Nič drugače ni pri božično novoletnem obdarovanju. In ne glede na spol. Pozornost je seveda tista, ki šteje, dodatna vrednost pa tista, zaradi katere lahko rečemo, da smo prejeli ali podarili enkratno darilo.

Preberite si tudi: