Lepotni in modni blog Viva la vida

Lepotni blogi so izredno priljubljeni po celem svetu. Že več let nazaj so se v svetu začeli pojavljati blogi, v katerih so se avtorice odločile, da bodo pisale o modi, lepoti, potovanjih in o lepemu …

viva la vida modni blog

Lepotni blogi so izredno priljubljeni po celem svetu. Že več let nazaj so se v svetu začeli pojavljati blogi, v katerih so se avtorice odločile, da bodo pisale o modi, lepoti, potovanjih in o lepemu načinu življenja. Takšni blogi so izredno priljubljeni predvsem pri mlajših dekletih, ki rade sledijo različnim modnim blogom, saj na njih zasledijo veliko novosti in praktičnih nasvetov.

Eden izmed izredno priljubljenih slovenskih blogov je tudi Viva la vida, v kateremu avtorica na izredno svež, pozitiven in simpatičen način predstavlja različne izdelke, ki jih tudi sama uporablja. Na blogu bomo tako lahko zasledili nasvete o modnih novostih. Avtorica se namreč poda v različne trgovine in nam predstavi novosti, ki so jih za posamezen letni čas pripravile določene blagovne znamke.

Izredno rada se dotakne čevljev, ki jih tudi podrobno predstavi in kombinira z stilskimi in privlačnimi oblačili. Poleg čevljev pa avtorica veliko krat predstavi tudi torbice, ki so njena strast. Predstavi nam najljubše modele sezone ter predstavi barve torbic, ki bodo aktualne v trenutnem letnem času.

viva la vida spletni blog

Viva la vida ljubi potovanja

Avtorica bloga Viva la vida je tudi ljubiteljica krajših in daljših potovanj, ki jih z veseljem predstavi na sojem blogu. Če si želimo spoznati kraje, ki jih je obiskala, si enostavno izberemo zavihek »potovanja«, kjer bomo našli njena najbolj zanimiva in pestra potovanja, ki nam jih predstavi skozi zgodovino, geografijo ter tudi skozi kulinariko.

Blog Viva la vida se zaveda, da je hrana izredno pomemben del človeških življenj in nam zato omogoča vpogled v dobrote posameznega kraja ter nam tako predstavi najboljše in najbolj znane ali pa tudi še nepoznane gostilne, ki so jo navdušile.

Avtorica bloga Viva la vida ustvarja tudi vlog

Poleg zelo priljubljenega bloga Viva la vida, je začetek nastajati tudi avtoričin Youtube kanal, kjer ustvarja posnetke, v katerih predstavlja različne izdelke za nego telesa. V posnetkih bomo tako imeli priložnost, da se spoznamo z kakovostnimi in cenovno dostopnimi izdelki, ki jih priporoča blog Viva la vida.

Ker imajo uporabniki spleta izredno radi nazorne predstavitvene posnetke, se avtorica trudi, da svoje izdelke predstavi čim bolj enostavno in preprosto. Tako se tudi sami hitro zaljubimo v vse kar predstavi.

Ravno zaradi vse uporabnih nasvetov se obisk bloga Viva la vida priporoča vsem ženskam, ki se imajo rade in ki bi rade naredile več zase, za svoje telo in bile v koraku z modo. Moda se namreč v današnje času hitro spreminja zato jo lahko dohajajo le redki.

Preberite si tudi:

Leave a Comment