Lectovo srce sodi med avtohtone slovenske posebnosti

Najverjetneje ste že kdaj za darilo ali pa kar tako prejeli katerega od lectarskih izdelkov. Med najbolj poznana zagotovo sodi lectovo srce. Okrašeno je s prav posebnimi etnološkimi ornamenti. Vsako lectovo srce pa je posebno …

slovensko-lectovo-srce

Najverjetneje ste že kdaj za darilo ali pa kar tako prejeli katerega od lectarskih izdelkov. Med najbolj poznana zagotovo sodi lectovo srce. Okrašeno je s prav posebnimi etnološkimi ornamenti. Vsako lectovo srce pa je posebno tudi zato, ker nosi svojo unikatno zgodbo. Z njo izrazite naklonjenost oziroma zahvalo osebi, ki ji takšno srce podarite.

Srce z vašim napisom

Lahko rečemo, da je prav vsako lectovo srce nekaj posebnega. Na njem je lahko napisano kar koli, na primer vaše ime oziroma ime osebe, ki ji boste srce podarili. Še posebej dragocena pa so lectova srca, ki so narejena pod vašim okriljem.

Lectovo srce sodi med medena peciva, tako kot na primer parkeljni in druga peciva, ki so zlasti značilna za decembrski čas. Ker lectovo srce na prvi pogled deluje kot izjemna umetnina, ki jo lahko izdela samo najbolj izkušen umetnik, se najverjetneje izdelave niste nikoli lotili sami. A če si boste za tovrstni projekt vzeli dovolj časa, se vam izdelovanje lectovih src ne bo zdela misija nemogoče.

Simbolika Lectovega srca

Za lectovo srce je značilna rdeča barva, ki vsekakor simbolizira strast in ljubezen. Enako velja za srce, ki je izjemno močen simbol poznan po širnem svetu. Rumena pentljica na srcu je simbol neskončnost. Zelena rožica pa simbolizira razvoj in rast. Ogledalce na lectovem srcu pa je namenjeno predvsem predstavnicam nežnejšega spola, ki se lahko v njem občudujejo.

Komu lahko podarite lectovo srce

Lectovo srce je izjemno prisrčno darilo, ki je lahko namenjeno komur koli za katero koli priložnost. Prikupno srce s pomenljivim napisom in vsemi potrebnimi dodatki lahko podarite staršem novorojenčka. Sicer je nekaj prav posebnega, če takšno srce fant podati dekletu in obratno.

Lectovo srce je izjemno dobrodošlo darilo tudi za vse tiste, ki so na primer k nam na obisk prišli iz tujine ter jih želimo obdariti na prav poseben način. Ne nazadnje pa lectovo srce lahko podarite svoji materi, očetu, babici, dedku, bratu, sestri, nečaku. Prav vsak od njih bo tovrstnega darila zagotovo vesel in ga bo vsaj nekaj časa hranil na prav posebnem mestu.

Kje lahko najhitreje kupite lectovo srce po vaši meri

Lectovo srce se lahko pojavlja v najrazličnejših velikostih in z najrazličnejšimi napisi. Pri nas lahko poiščete posameznike in podjetja, ki se ukvarjajo z izdelavo lectovih src in takšno srce naročite po meri. To pomeni, da sami določite velikost in napis na njem. Ponudnika za izdelovanje lectovih src boste najhitreje lahko našli kar na spletu.

Leave a Comment