Husqvarna je tudi v Sloveniji sinonim za vrhunske stroje

Husqvarna je na trgu eden od najbolj uveljavljenih proizvajalcev žag, kosilnic in drugih strojev. Obenem je poznan tudi kot odličen proizvajalec rezervnih delov. Če v tem hipu razmišljate o nakupu nove kosilnice ali motorne žage, …

husqvarna-stroji-v-sloveniji

Husqvarna je na trgu eden od najbolj uveljavljenih proizvajalcev žag, kosilnic in drugih strojev. Obenem je poznan tudi kot odličen proizvajalec rezervnih delov. Če v tem hipu razmišljate o nakupu nove kosilnice ali motorne žage, se je vsekakor pametno obrniti na ponudnika izdelkov Husqvarna. Le malo kateri uporabnik pozna zgodovine priznane švedske znamke, saj je ta svojo poslovno pot pričelo s proizvodnjo koles in to ohranja tudi do danes.

Izdelki Husqvarna so vam pri nas na voljo na številnih specializiranih prodajnih mestih. V Sloveniji imamo, kar nekaj priznanih podjetij, katera prodajajo različne stroje in orodja Husqvarna.

Stroji za domačo in profesionalno rabo

Proizvajalec Husqvarna je med kupci oziroma uporabniki svojih naprav še toliko bolj priljubljen, ker so naprave namenjene tako za domačo rabo kot tudi za profesionalce oziroma za najzahtevnejša opravila. Posledično lahko na trgu izbirate med pestro paleto izdelkov. Na voljo so vam povsem preproste naprave, s katerimi se lahko rokujete brez kakršnega koli predznanja, pa tudi takšne, kjer je potrebna visoka strokovnost in kar nekaj izkušenj.

Vse naprave Husqvarna pa so tudi ergonomsko zasnovane, kar je še ena od ključnih prednosti. Uporabnikom naprav to omogoča še hitrejše in učinkovitejše opravljanje svojega dela.

rider-koslnica-husqvarna

Vrtni traktorji v različnih izvedbah

Za marsikoga med vami pa je Husqvarna sinonim za najboljše vrtne traktorje. Na trgu lahko izbirate med pestro paleto vrtnih traktorjev in kosilnic. Že na prvi pogled se med seboj razlikujejo po velikosti. Na voljo so vam majhni in povsem preprosti traktorji, ki jih s pridom lahko koristite v okolici svojega doma, če ste lastnik oziroma uporabnik nekoliko večje in zahtevnejše travnate površine. Po drugi strani so vam na voljo tudi večji traktorji Husqvarna, za katere se odločajo profesionalci, ki svoje delo opravljajo na izjemno zahtevnih in velikih terenih.

Sicer pa je vrtni traktor Husqvarna izjemno vsestranska naprava. V prvi vrsti je sicer namenjen košnji, uporabljamo pa ga lahko tudi za druga dela. Še posebej koristen je v zimskem času, ko lahko z njegovo pomočjo z dvorišča odmečemo kar precejšnjo količino snega. V tem primeru seveda potrebujemo dodatne priključke, ki so nam praviloma ob nakupu tudi na voljo.

Profesionalne motorne žage

Husqvarna pa je ne nazadnje poznana tudi po vrhunsko in moderno zasnovanih motornih žagah. Na trgu jih boste našli pod različnimi oznakami. Vsaka oznaka kaže na to, čemu je žaga v osnovi namenjena; ali za težja dela ali za dela, ki jih v sklopu svojega hobija izvajate v domačem okolju. Husqvarna bencinske motorne žage so primerne tako za domačo, kakor tudi za profesionalno rabo. Pri tem je potrebno poudariti, da je zelo pomembna primerna delovna zaščita s katero zmanjšamo število delovnih nesreč.

Na trgu kar mrgoli različne ponudbe z napravami, ki so namenjene za košenje in urejanje travnatih površin. Na voljo so vam številne vrste kosilnic. Izbirate lahko med električnimi, motornimi, akumulatorskimi, vse bolj pa so priljubljene in uveljavljene robotske kosilnice. A končna izbira je zlasti odvisna od velikosti ter zahtevnosti površine s travo in drugim zelenjem.

Pri izbiri robotske kosilnice pa tudi pri izbiri drugih vrst kosilnic se zlasti ozirajte za dobrimi proizvajalci. V tem hipu so ena od najboljših izbir zagotovo Husqvarna robotske kosilnice, kar vam lahko potrdijo vsi uporabniki oziroma lastniki takšne naprave.

husqvarna-žaga-na-bencin

Zakaj izbrati robotsko kosilnico?

Da so Husqvarna robotske kosilnice v tem hipu ena od najboljših izbir, vam bodo zagotovo potrdili tudi prodajalci v specializirani prodajalni z vrhunskimi vrtnimi stroji. A podatek, da potrebujete robotsko kosilnico Husqvarna še zdaleč ni zadosten. Svetovno uveljavljeni proizvajalec namreč na prodajna mesta postavlja robotske kosilnice v več izvedbah. Najustreznejšo vam lahko pomaga izbrati kar izkušeni in strokovno podkovani proizvajalec.

A ne glede na to, za kakšen tip Husqvarna robotske kosilnice se boste odločili, je vsem takšnim kosilnicam skupno to, da svojim uporabnikom omogočajo učinkovito košnjo, ne da bi bili pri njej sploh prisotni.

husvarna-robotske-kosilnice

Nočna košnja s pomočjo robotske kosilnice

Husqvarna robotske kosilnice veljajo za sila tihe naprave. Njihovo delovanje tako ne bo oviralo prav nikogar, četudi se boste košnje na primer lotili v nočnem času. Poleg tega, da boste svojo travnato površino lahko kosili ponoči, pa si lahko privoščite tudi košnjo v dežju. Robotske kosilnice so namreč izjemno trpežne naprave.

Ogled robotske kosilnice s pomočjo spleta

Številne Husqvarna robotske kosilnice so vam za ogled in ne nazadnje za nakup na spletu. Njihova ponudba vrhunske vrtne opreme in strojev je prav tako izjemno kakovostna, obenem pa tudi cenovno zelo dostopna.

Še preden se torej podate v fizično prodajalno ponudnika, kjer boste izbrano napravo lahko tudi preizkusili oziroma se z njo vsaj rokovali, pa si lahko vse specifične lastnosti Husqvarna robotske kosilnice ogledate kar na spletni strani izbranega ponudnika. V spletni galeriji ponudnika si lahko ogledate še, kako je robotska kosilnica sploh videti. Že na prvi pogled naprava deluje izjemno moderno in je videti povsem nekaj drugega kot katera koli ročna oziroma druga vrsta kosilnice.

TMS Brežice

S pomočjo Husqvarna robotske kosilnice bo vaša košnja veliko zabavnejša in prijetnejša. Ko boste kosilnico primerno zagnali, boste takoj za tem lahko namesto košnje, ki jo bo za vas samostojno opravljala kosilnica, opravljali kakšno drugo delo. Travnata površina bo tudi brez vaše prisotnosti pokošena zelo natančno.

Leave a Comment