Družinski izlet v muzej iluzij

Vsakdo, ki ima veliko ali manjšo družino, ve da je družina nekaj najpomembnejšega, kar imamo na svetu. To so ljudje, ki nam bodo vedo stali ob strani in nas ne bodo nikoli izdali. Vsak starš …

Ljubljanski muzej iluzij

Vsakdo, ki ima veliko ali manjšo družino, ve da je družina nekaj najpomembnejšega, kar imamo na svetu. To so ljudje, ki nam bodo vedo stali ob strani in nas ne bodo nikoli izdali. Vsak starš se trudi in si za svojo družino želi le najboljše. Zato ve, kako pomembno je, da si vzame čas zanje.

Starši so pomembni v vsakem obdobju otrokovega življenja. Dobri starši bodo znali otroku vedno nuditi, to kar potrebuje. Ko so otroci še majhni, jih starši radi kam odpeljejo, da se z njimi zabavajo ter spoznavajo nove stvari. Nič ni lepšega kot to, da skupaj s svojimi starši počnemo nove in neznane stvari, lahko gremo na primer v muzej iluzij.

Izlet v muzej iluzij je lahko zelo poučen

Ko se z otroci odpravimo na določen kraj, si želimo, da se tam čim bolj zabavajo. Nikakor si ne želimo, da so naši najmlajši nad kraje, ki smo a obiskali razočarani, daj jim želimo ugoditi v vsem. Muzej iluzij je prava izbira za tiste, ki se želijo poleg zabave tudi česa naučiti. To je idealen način, kako lahko poleg sproščanja spoznavamo tudi ogromno novih ter zanimivih reči.

V muzeju iluzij bodo naši radoživi in vedoželjni otroci spoznali marsikaj novega ter fascinantnega. Vsaka stvar, ki jim jo bo muzej iluzij predstavil, bo nekaj novega in ravno zato bo se skupaj še toliko bolj zanimivo. Dobro je, da starši med ogledom muzeja iluzij, svojim otrokom dodatno razlagajo to rak vidijo ter izkusijo. Na tak način jim bo namreč ostalo v zelo dobrem spominu.

Kje se nahaja muzej iluzij

Če želimo obiskali muzej iluzij, se moramo odpraviti do slovenskega glavnega mesta, v Ljubljano. Tam poiščemo parkirišče blizu kongresnega trga ali pa parkiramo kar v novi garažni hiši, ki se skriva pod kongresnim trgom. Ko bomo prišli ven iz garažne hiše bomo lahko že zagledali velik napis muzej iluzij, ki je razobešen pred vhodom v stavbo.

Naslov: Kongresni trg 13, 1000 Ljubljana

Telefonska številka: 01 320 54 66

Mail: info@houseofillusions.si

Uradna spletna stran: https://houseofillusions.si/

Delovi čas: Ponedeljek – Petek od 08:00 do 16:00

Ali je obisk muzeja iluzij za štiričlansko družino drag?

Vsak starš se pred obiskom igralne ustanove pozanima, koliko stanejo vstopnice. Nekateri zabaviščni ali tematski parki so namreč resnično dragi in si jih tako ne more privoščiti vsakdo. Muzej iluzij pa je cenovno resnično zelo dostopen, saj stane družinska vstopnica, ki vključuje dve odrasli osebi in dva otroka, manj kot 40 evrov.

Takšna cena je dostopna vsem, ki z vstopom v muzej iluzij pričakujejo veliko zabave ter obilico novih informacij, ki jih bodo lahko delili s sošolci.

Leave a Comment